Сватбена организация

Сватби

Сватбената организация е доста дълъг и ангажиращ процес. Въпреки това ние наистина вярваме, че с перфектно планиране и професионализъм стресът се свежда до минимум и дори е забавно. Ние ще Ви помогнем да изградите сватбата, за която винаги сте мечтали и ще сме там до Вас, за да се отдадете изцяло на емоциите и да се насладите на момента.

Всяка сватба е уникална и затова е трудно младоженците да преценят от какъв набор услуги имат нужда. Ето и нашите предложения към щастливите двойки.

Цялостна организация

За двойките, които имат нужда от пълно сватбено планиране, ние ще предоставим неограничен набор от услуги и професионални съвети. Доверете ни се от началото до края и се насладете на сватбения си ден, а останалото оставете на нас.

Частична организация

Имаме предложение и за младоженците, които вече са се впуснали в сватбената организация, но нещо не им достига, за да получат цялостната визия. Споделете ни, какви са липсващите части от сватбения Ви пъзел, а ние ще Ви помогнем да подберете най-подходящите и ще ги сглобим заедно.

Среща с младоженците за полезни съвети и насоки

  • Помощ при избора на фото и видео
  • Помощ при избора на ресторант, църква и ритуален дом
  • Помощ при избора на изпълнители, ДЖ, водещ, шоу програми, изненади и игри за гостите
  • Ползени съвети за декорация, печатни материали, букети, цветя, бутониери и др.
  • Препоръки при избора на гримьор, фризьор, бутици за сватбени тоалети и др.

Координатор в деня на събитието

Ако сте от ентусиазираните млади двойки, които искат да се докоснат сами до цялата свтабена организация и Ви трябва само един диригент, който да контролира оркестъра, разчитайте на нас. Координаторът в сватбения ден ще се заеме с всички възникнали проблеми и ще следи за прецизното изпълнение на сценария и работата на екипите. А Вие и Вашите гости трябва само да се забавлявате и да се наслаждавате на звездния си миг.

Съпътстващи събития

Освен във всички приготовления за сватбения ден, ние сме готови да Ви помогнем и в организацията на различните съпътстващи събития. С най-голямо удоволствие ще Ви съдействаме при планирането на Годежно, Моминско, Ергенско парти, Годишнина от сватбата, Специално предложение за брак, Меден месец и много други.

Свържете се с нас и ние веднага ще Ви изпратим подробна информация за всеки един от пакетите, които предлагаме