Нашата история

За нас

Ние сме две приятелки от детството, които години наред творим заедно, всяка в своята област. Започнахме да организираме събития на приятели. Едната се грижеше за декорирането и изненадите, а другата – за веселото настроение, музикалните изпълнения и сценария. Сватбата на най-добрата приятелка, рождения ден на сестра ми, бебешкото парти на поредното допълнение към компанията, годишнината от сватбата на родителите ни или планирането на най-лудата Нова година – всяко събитие беше специално за нас. Дълго работихме по Friends Events с много желание и любов, защото усетихме, че е дошло време да се обединим и така допълвайки се да поднесем най-доброто от себе си.

С приятелско отношение и много любов даваме всичко от себе си, за да допринесем за Вашия голям ден. Готови сме да превърнем всеки празник в незабравим спомен, като се заемем с всички дребни и не чак толкова дребни детайли, за които трябва да се помисли.

Това, което ни различва от другите организатори на събития е че ние не само Ви насочваме към подходящите подизпълнители, които да осъществят идеите Ви, а наравно с тях се включваме активно в изпълнението на желанията Ви.

Неслучайно избрахме името на агенцията да е Friend Events. Ние не гледаме на работата си като задължение, а като начин да се запознаем с нови и усмихнати хора, на които с радост да помогнем да изживеят своя завезден миг, така както винаги са си го представяли. Каквито са отношенията между нас, такива са и с нашите клиенти.

Така че, ако Ви предстои сватба, моминско парти, ергенско парти, рожден ден, банкет, кръщене или друг празник, просто „Позвънете на приятел”. Вие се забавлявайте, а ние ще изготвим за Вас разумен бюджет, подробен сценарий, програма, предложения за декорация и участници и т.н.
Свържете се с нас и ни разкажете мечтата си. Очакваме Ви с нетърпение, за да Ви помогнем да я реализирате.

Нели БорисоваКазвам се Нели Борисова. По професия съм архитект, но моята голяма страст винаги е била декорирането. Освен сватбен организатор, аз мога да изработя ръчно всички украси, печатни материали, като покани, тейбъл картички, табла за настаняване, номера на масите, подаръчета, бутониери и всички онези красиви детайли, които правят впечатление, а често забравяме. В зависимост от Вашата визия за празничния ден, ще Ви предложа различни варианти, цветове, материали и др. За мен ще е удоволствие да се видим на неангажираща среща, където да ми споделите своите идеи и заедно да ги осъществим.

Цвети ВеселиноваКазвам се Цвети Веселинова. От години работя в сферата на организацията на събития, но моето най-голямо призвание несъмнено е музиката. Певица и водеща съм вече повече от 10 години. За мен ще бъде истинско удоволствие да бъда част от Вашето специално лично или професионално събитие. Повече информация за мен, портфолио, репертоар и т.н., може да видите на моя официален сайт.

 

За да бъде празникът Ви вълшебен, просто се обадете на приятел